Nebudete moci vidět jejich příběhy nebo snímky a nebudete jim moci posílat snímky nebo zprávy, pokud vás zablokují na Snapchatu. Ale jak víte, zda vás vůbec zablokovali, když neobdržíte žádné upozornění?



Pokud přestanete dostávat oznámení z jejich účtu prostřednictvím aplikace pro iPhone nebo Android, můžete být zablokováni. Pokud to však není někdo, kdo aplikaci často používá nebo s vámi prostřednictvím aplikace mluví, je těžké si toho všimnout. Pokud jste však začali věřit, že vás někdo na Snapchatu zablokoval, existuje několik věcí, které můžete udělat, abyste své podezření potvrdili.





Zde je vše, co potřebujete, abyste na to přišli.

Jak zjistit, zda vás někdo zablokoval na Snapchatu?

Níže jsou uvedeny způsoby, jak zkontrolovat, zda jste byli v aplikaci zablokováni:



  1. Kontrola vaší nedávné konverzace

Prvním hlavním ukazatelem toho, zda vás uživatel zablokoval nebo ne, je, zda se objeví ve vaší historii chatu. Pokud jste před čištěním vašich konverzací komunikovali s osobou, která vás mohla zablokovat, je tento krok pouze užitečný.

Otevřete aplikaci Snapchat a klepnutím na symbol bubliny nalevo od tlačítka uchopení fotoaparátu v dolní části obrazovky přejděte na stránku konverzací. Pokud se uživatel, o kterém si myslíte, že vás zablokoval, nezobrazuje ve vašem seznamu chatu, přestože s ním nedávno komunikoval, je to významná varovná vlajka. Pro potvrzení blokování však musíte přejít k dalšímu kroku.

Je možné, že jste s dotyčnou osobou v nedávné době nechatovali, nebo jste možná zapomněli vymazat svou historii. V takovém případě pokračujte následujícím krokem.

2. Vyhledejte jejich uživatelské jméno nebo celé jméno

Když někoho hledáte na Snapchatu, nenajdete ho, pokud vás zablokoval. Měli byste být schopni je najít vyhledáním, pokud vás odebrali ze svého seznamu přátel. Pochopení rozdílu mezi zablokováním a vymazáním na Snapchatu je zásadní. Pokud vás uživatel zablokuje, nebudete jej moci ze svého zablokovaného účtu žádným způsobem kontaktovat, protože nenajdete žádný záznam o jeho účtu.

Pokud vás uživatel odebral ze svého Seznamu přátel, stále jej budete moci najít ve svém Seznamu přátel a posílat mu snímky. Pokud však povolí kontakt pouze svým přátelům, nemusí je v závislosti na nastavení ochrany osobních údajů obdržet.

Pokud se uživatel objeví ve výsledcích vyhledávání, bude uveden pod štítkem Moji přátelé, pokud jste stále na jeho seznamu přátel, nebo pod štítkem Přidat přátele, pokud jste z něj byli odebráni.

Pokud se osoba, kterou hledáte, neobjeví, když hledáte její přesné uživatelské jméno, je to proto, že vás zablokoval nebo zničil svůj účet Snapchat.

3. Vyhledejte jejich uživatelské jméno nebo celé jméno z jiného účtu

Skutečnost, že jste nebyli schopni najít uživatele, kterého jste hledali v předchozí fázi, zvyšuje možnost, že vás zablokoval; nicméně to k potvrzení nestačí. Vyhledáním uživatele z jiného účtu můžete ověřit, že jeho účet stále existuje. Můžete si vybrat ze dvou možností:

  • Požádejte přítele, aby použil svůj účet k vyhledání uživatele.
  • Chcete-li tohoto uživatele vyhledat, odhlaste se ze svého účtu a vytvořte si nový.

První volba je nejjednodušší, protože eliminuje všechny zbytečné kroky potřebné k vytvoření nového účtu. Vyberte si Snapchat přítele, příbuzného, ​​spolupracovníka nebo jiného známého, který není kamarád s uživatelem, o kterém si myslíte, že vás zablokoval. Požádejte je, aby uživatele vyhledali buď pomocí jeho uživatelského jména (pokud ho znáte), nebo celého jména.

Pokud si chcete vytvořit nový účet Snapchat, budete se muset odhlásit ze svého stávajícího nebo si program stáhnout na samostatné mobilní zařízení, pokud nějaké máte. Chcete-li vytvořit účet, klepněte na tlačítko Zaregistrovat se.

Snapchat bude vyžadovat vaše celé jméno, datum narození, uživatelské jméno, heslo a telefonní číslo (nebo e-mailovou adresu). Nyní buď dejte pokyn svému příteli, nebo proveďte krok dva výše pomocí svého nového účtu. Pokud jste vy nebo váš přítel schopni najít uživatelský účet, který jste hledali, mělo by stačit k potvrzení, že jste byli zablokováni.

Pokud žádná z těchto metod nefungovala, účet vašeho přítele je s největší pravděpodobností deaktivován.

To jsou všechny možné způsoby, jak můžete zkontrolovat, zda vás někdo na snapchatu nezablokoval. Doufám, že se vám článek líbil a pomohl vám.